5 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

 1. Varför alla dessa konserter? Blir du inte mätt på all kultur? :) Förmodligen är jag bara avundsjuk… hihi! Winnerbäck i sommar på Varbergs fästning är inskriven i kalendern iaf. Åtminstone en konsert per sommar i solnedgång på fästningen är ett måste! :)
  Hur gick det på intervjun i GBG? Det var en liten fågel som viskade det till mig! :)
  Ha det gött!

 2. Mätt på kultur? Nu förstår jag ingenting ;)
  Insikt föder intresse, ju mer jag tar del av desto mer vill jag ha. Kulturgirighet, finns det något som heter så? Ja, den där Winnerbäck verkar ju vara en poppis kille och han var ju bra i somras.
  Göteborg ja, (är djungeltrummorna igång nu igen?) en dålig intervju och en som var desto bättre. Fortsättning följer…

 3. jasså jaha! två smällar i en fluga minsann. Har lämnat in mina turstövlar på lagning idag, så jag hoppas på en bra intervju snart jag med. Det går ju inte när stövlarna är sönder… :)
  Och det räcker ju egentligen bara med en bra intervju! eller hur? :D

 4. Jag gillar verkligen din sida! Du har förmågan att formulera dig i ord, kul!! =)
  Jag blev lite avundsjuk på att du sett The Sounds live och så men annars biter inte sånt på mig, konserter va…vad är det?! =) Skojade bara….hade velat gå på fler….!! Men du, en fika på söndag kanske?! Du, jag och Malin eller så…hade det varit nått en la ciudad Växjö?! Jag vet ett café som har öppet på söndagar! Ett enda, är inte det sorgligt???!! Vi hörs, hej hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.