En förändrad tillvaro

Ibland är det mesta faktiskt väldigt bra. I måndags gjorde livet ett lappkast och min tillvaro förändrades. Jag fick ett jobb och tituleras numera som informatör. Nu efter en vecka på nya jobbet så ser jag tillbaka på den som lätt overklig. Kastades rakt in i hetluften. Lite läskigt men samtidigt är det ett fantastiskt bra sätt att lära sig jobbet. Självfallet snurrar det i min lilla skalle från tid till annan, det är ju så mycket nytt man ska ta in och vill förstå, men samtidigt väldigt kul. Kommer dessutom ganska snart flytta till Karlskrona där mitt nya jobb är.

Så, ärade läsare, kanske kommer jag inte ha samma publiceringfrekvens här på bloggen en tid framöver. Mitt fokus behövs för närvarande på detta nya.

8 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. Håkan håkan håkan… Vad roligt det är att du kommit igårg med det nya jobbet. Unnar dig den allra bästa tillvaron! Hur är det o pendla? Själv börjar jag nog vänja mig nu, och ja jag trivs helt enkelt med livet. Helgerna är obeskrivligt härliga.. Njuter av varenda sekund!

  2. Kan kommunikation fungerar utan konventionell kommunikation?

    Annars grattis till den lyckade kommunikationen!!!
    je

  3. Inslängd i nya jobb är alltid den bästa metoden! Även om det inte känns så just i början antar jag. Får alltid en känsla av att – snart kommer de på mig, och undrar vad jag gör här! :) Jaja, efter ett par veckor är man inne i det iaf!
    Lycka till! Och även om det inte blir så frekvent, så vill vi ha uppdateringar av allt! :)

  4. Grattis Håkan! När du nu befinner dig i den historiskt spännande staden så kan du väl bjuda mig dit? Lycka till med jobbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.