Billiga domäner – men jag avstår denna gång

Både Nabil och Mikael tipsar om de pågående reorna på domäner. Webbhotellen (Citynetwork, Binero, Loopia vad jag känner till) verkar tävla med varandra om vem som kan sälja flest och billigast och jag är grymt sugen att köpa på mig ett gäng.

Dock väljer jag, precis som Nabil, att avstå denna gång. Insikten om att dygnet bara har 24 timmar hur jag än vänder och vrider på det får mig att avstå till dess att jag gjort något vettigt och bra av de domäner jag redan äger.

Däremot är jag nyfiken på vad du har köpt för domäner. Har du gjort några fynd som jag borde vara avundsjuk på?

1 kommentar / Lägg till din kommentar nedan

  1. Hej, och tack som f*n för länkningen. Verkligen!

    Jag avstår ju som sagt från att köpa domäner under denna rea. Sitter på 15 stycken som inte ens är halvt utvecklade. Ser ingen anledning i att köpa fler :)

    När jag väl har 15 sajter som är fullt utvecklade och som tjänar mig pengar så kanske… men bara KANSKE, jag köper på mig någon domän till :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.