Bloggportalen. se – tack Sigge!

Shit pomes frites va bra det blev! Besök bums på www.bloggportalen.se! Nobel Prize Winner finns med! Finns du?

Uppdatering: Det här är precis som en godisbutik för en socker-knarkare. Jag är helt beroende av dessa bloggar. Kommer det vara så här nu? När öppnar den första kliniken för oss som blivit beroende av bloggar och bloggandet?

Uppdatering no 2: Nu har jag kommit till bokstaven ”J” på Bloggportalen.se och det här börjar bli ett allvarligt problem. Folk skriver helt enkelt för mycket som är intressant och kul att läsa. Jag är ett offer. Jag känner på mig att jag kommer vakna typ halv tre i natt helt svettig med en manisk vilja att slå på datorn för att fortsätta mitt sjuka bloggsurfande. haha!

1 kommentar / Lägg till din kommentar nedan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.