Böcker i min pipeline

Hagmans StragesIkväll ser jag på Idol (röstar nog på coole James) . Har en bok i mitt knä. Nyinköpt idag. Förutom den ligger just nu tre nya förvärv till på mitt lilla ekbord och väntar på sin tur. Jag trivs rätt bra med det och kommer nog sitta och läsa i soffan väldigt, väldigt, väldigt länge ikväll.

Jag har börjat med Priset på vatten i Finistère, av gissa vem? Mycket Bodil Malmsten här på bloggen numera, jag vet. Fredrik Strages helt nya Fans, Kajsa Ingemarssons Små citroner gula och Per Hagmans Att komma hem ska vara en schlager är de jag ska ägna mig åt sedan i nämnda ordning. Jag är priviligerad!

2 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. Har också schlager-boken liggande hemma. Men av nån konstig anledning väljer jag alltid lättsamt tjejig skönlitteratur när det är läsdax. Måste bli mer finkulturell! Jobbar verkligen på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.