Och vad ska du bli när du blir stor?

Här följer ett stycke fredagsstrunt:
Och återigen uppstår frågan – hur ska jag tolka detta? På JobPredictor kan man skriva in sitt namn och vips får man reda på det ideala karriär valet. Det visas sig att jag ska bli clownen Mannes efterträdare om jag ska utgå ifrån mitt tilltalsnamn.

”Håkan, Your ideal job is a Mime Artist.”

Inte så spännande men ändå ett bättre alternativ än det svar jag får ifall jag kör både för och efternamn…

”Håkan Gustavsson, Your ideal job is a Mad Scientist.”

Hilfe!

6 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. Tja om man ska tro den där hemsidan så har jag ju en hel del att välja på. Slog på Linda Olofsson och utslaget blev att jag ska satsa på stand up- komedi. Hmm provade rätt och slätt Linda – utslaget blev president. Ganska stor skillnad mellan de båda jobben. Men det känns tryggt att veta vad jag ska satsa på när mina andra jobbplaner går i stöpet ;-)

  2. Själv ska man ju egentligen arbeta som gigolo… Kanske ska se över mitt karriärsval något. Men om jag bara kör på Stina så blir det sewage worker. Vad fan är det?! Hade också velat bli president eller världens härskare… snyft! Däremot mad scientist, skippa det Håkan!

  3. sewage = kloakvatten. Usch å fy din stackare :(
    Plötsligt känns galen vetenskapsman lite roliga igen. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.