Last.fm: en smart grej

På visit i föräldrarhemmet över helgen. I går/natt var det svensexa och antagligen var inte Halmstad sig riktigt likt. Hoppas de kan hämta sig. Jag är trött. Snart kommer brossan och hans ungar förbi. Hur ska jag kunna leva upp till mitt lek-farbro habitus idag? Oj, oj…

Ny bekantskap för dagen är en webbradiokanal, Last.fm, som spelar låtar baserat på vad du skriver in för favorit artist. Strålande att ta till när man är på resande fot som nu när jag hamnat i lilla Horda. Det fina, eller nästan lite läskiga, är att den gång på gång presenterar nya låtar och artister som jag inte visste fanns men som är så rätt för mig.

I morgon ska jag padla kanot hela dagen så det strålande vädret får gärna fortsätta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.