Dags att sätta på vinterdäcken

Vintern är på gång och det är hög tid att få på vinterdäcken ifall du inte redan fixat det. Men håller de måttet även för denna säsong? Lever de upp till de regler och lagar som gäller? Behöver du kanske köpa nya? Är det bäst med dubbdäck eller är det dubbfria friktionsdäck som gäller? Vart hittar jag billiga bra däck, på nätet eller i den “vanliga” däckverkstaden? Frågorna är många men svar finns! Idag smyg-öppnar jag nämligen webbsidan Köpa däck. Där kan du bland annat läsa om hur du kontrollerar dina däck, vilka regler som gäller för däck, bra saker att veta om vinterdäck och en hel del annat smått och gott.

Jag kommer succesivt jobba på sidan när tiden ges och givetvis får du gärna ge mig förslag på hur sidan kan växa och frodas.

Uppdatering: Eftersom detta är en webbsida med domän som innehåller ett ä så kan du få problem att surfa på sidan ifall du råkar surfa med Internet Explorer 6 eller äldre version.

Uppdatering nummer 2: Jag har idag publicerat Däckguiden som så småningom kommer bli ytterligare en innehållssajt om däck. Är dock än så länge ett projekt i utvecklingsstadiet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.