De 10 populäraste inläggen under 2007… hittills…

Vilka inlägg på Nobel Prize Winner är mest besökta hittills under 2007? Vad gillar de att läsa om? Jag har tagit en titt i Google Analytics, det statistikprogram jag använder mig av, och kan konstatera att ni precis som jag är intresserade av lite allt möjligt (men mest av paj tydligen). Här kommer tio i topp listan vad gäller besökare hittills under 2007:

1. Nu är det trendigt med rabarberpaj
2. Testa hastigheten på bredbandet
3. Kan jag skriva en bok?
4. Dags att köpa dator?
5. Tid för äppelpaj
6. 25 tips om hur du får besökare till din blogg
7. Bloggprojekt: Hur gör du för att få besökare till din blogg?
8. Bloggarens guide: Introduktion
9. Att inreda en lägenhet
10. Salem Al Fakir gör mig till en bättre människa

Förhoppningsvis kommer det flera nya läsvärda texter på min blogg framöver. Hold on!

2 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.