Det händer grejer med Spara & Placera

Den som eventuellt redan har funnit denna sajt kanske funderar över vad som är på gång. När öppnar Spara & Placera på riktigt?

Bara på de två dagar som jag jobbat med sajten så har jag hunnit fundera ut inriktningen, lagt upp ett publiceringsverktyg, lagt till en design som jag hoppas att ni uppskattar och tagit kontakt med ett antal gästskribenter som jag hoppas kommer bidra till innehållet på Spara & Placera.

Det är trots allt en bit kvar till dess att bloggen får dess rätta form och syfte, jag har många idéer och tankar om hur allt ska vara den dagen då jag lanserar sidan på allvar. Mycket sker nu bakom kulisserna inför lanseringen och ibland kommer jag säkert att blogga om utvecklingen.

Avslutningsvis vill jag passa på att önska dig som läser detta en trevlig helg. Det är ju trots allt fredag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.