En av många svenska entreprenörer på twitter

Idag har det verkligen rasslat ordentligt i min inkorg. Mailen är många då det är flertalet personer som har börjar följa mig på twitter. Anledningen är att flitige och duktige Christian Rudolf har sammanställt en lista över 99 webbentreprenörer på twitter som publicerats på bloggen Disruptive.

Det känns så klart väldigt kul att bli omnämnd i samma andetag som exempelvis en viss Holstein, grundaren av Spotify, Simon Sunden, Ted Valentin och många andra sköna och drivna människor.

Hur som helst, listor är alltid kul och just denna tror jag kan leda till ännu mer fruktbar interaktion entreprenörer emellan. Ska bli spännande att se bieffekterna av den. Så ta del av listan och börja följa dessa personer om du är intresserad av entreprenörer i allmänhet och webbentreprenörer i synnerhet.

För övrigt har jag ägnat delar av dagen åt att skriva frenetiskt på denna artikel om att tjäna pengar på Internet som affiliate. Det vore väldigt kul om du läste den och gav lite feedback. Livet som enmansföretagare kan vara lite ensamt ibland så all input är välbehövlig.

Min nya sajt Prylar & Design puttrar på och besöksstatistiken pekar stadigt norrut. En del grejer har blivit hyffsat poppis på Pusha vilket självfallet hjälper till. Det är glädjande.

Min vän Anders gör också ett fint jobb med den engelska versionen Gadgets & Design.

Sedan har jag börjat läsa lite i boken Crush It! av galningen/geniet (?) Gary Vaynerchuk. Återkommer med reflektioner på denna bok så snart jag fått lugn och ro att läsa den från pärm till pärm.

En annan rolig grej är att jag har förvärvat domänen produktfotograf och det kliar verkligen i fingrarna att få tid över att göra något bra med den. Kanske kan det bli en plattform för en ny liten produktfotograferingsrörelse? Jag gillar ju att dra igång grejer så varför inte… ?

2 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. Jag tycker det är en fantastiskt inspirerande bok. En aning pratig på ett amerikanskt vis men när man väl har tagit sig förbi det så har den mycket att ge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.