Fel på rss-flödet

Just nu verkar det vara problem med mitt rss-flöde. Jag felsöker och hoppas kunna lösa det inom kort. Om någon har tips på vad det är jag kan ha råkat ut för så tipsa gärna.

Uppdatering: Kan det gjort susen att avaktivera samtliga plugin och aktivera dem igen? Misstänker nämligen att något av mina plugin spelar mig ett spratt…

Uppdatering nummer två: Börjar misstänka att det är WordPress Automatic Upgrade-pluggen som är boven. Kan det verkligen vara så?

Uppdatering nummer tre: Det verkar faktiskt vara så att WordPress Automatic Upgrade-pluggen stökar till det genom att på något olämpligt sätt få in ett mellanslag i min xml-fil. Den är dock avaktiverad nu och allt är frid och fröjd här på Nobel Prize Winner igen.

2 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. Tack för hjälpen med felsökningen Jesper. Flera plus i kanten för det :) Det underlättade en hel del då jag nu vet vad jag ska leta efter. Fortfarande ett mysterium vad det är som orsakar dessa tomma rader…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.