Visst kan du tjäna pengar på din blogg

En vanlig fråga jag får är hur man kan tjäna pengar på en blogg. Frågan kan besvaras på många sätt. Bland annat bjuder den välkände Internet-profilen Shoemoney på denna video där ämnet om hur man tjänar pengar på sin blogg behandlas. Videon är ganska lång men väl värd att ta sig igenom.

Videon kommer från Direct Marketers Association Conference 2008 och talare är Stephan Spencer, Chloe Spencer, Duane Forrester och Steve Spangler.

Jag sparar filmen i detta blogginlägg för mig själv att titta på lite nu och då. Den väcker nämligen rätt många tankar och idéer samtidigt som den påminne mig om fundamentala saker kring framgångsrikt bloggande. Hoppas den kan hjälpa dig också.

5 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. Har inte fått dina två senaste inlägg i min RSS-läsare och vet inte om det beror på att de är för nya, eller om där är något fel.

    När jag klickar på ditt RSS-flöde nu så får jag ett felmeddelande.

  2. jag tycker att videon är rätt bra.
    jag håller själv på med adsense sedan en tid och har nu börjat tjäna pengar men det är inte lätt jag tycker att det är så att ju mer jag kan desto mer vet jag att jag inte vet, så denna video gav mig lite ny information

    ha det bäst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.