Loopia – snart tappar jag tålamodet


Idag har webbhotellet Loopia kraftiga problem och till och med en vänlig man som jag blir så pass irriterad att jag lägger energi på att gnälla lite på dem här. Jag hoppas verkligen det kommer en bra förklaring på dagens driftstörningar. Tycker det sker allt för ofta och allt för tätt numera. Vill ni inte ha mig som kund eller?

3 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. Loopia vill inte ha några kunder. Någon annan förklaring kan inte finnas på all negativ publicitet som drabbat företaget sen e-postproblemen började på sensommaren.

  2. Kan tipsa om Bluehost.com. Säkert, aldrig haft störningsproblem, billigt och generös med utrymme och program.

  3. Sitter säkert på Surftown.se och är riktigt nöjd. Enda tråkiga är att SAFEMODE=ON är aktivt men det kan jag leva med. Annars har jag läst att Binero.se är riktigt trevliga och effektiva…och billiga som få.

    Men Surftown.se håller jag mig till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.