Gitarrsträngar på nätet?

Vart kan man köpa gitarrsträngar på nätet? Och vad ska man tänka på när man köper en gitarrsträng? Hjälp till att lösa mina problem!
Skall man ha nylonsträngar, stålsträngar eller någon annan typ av gitarrsträng? Vilken typ av gitarrsträngar man skall välja beror väl på vilken sorts gitarr man har eller kan man välja vad man känner för?


Eller är det så att en gitarr är byggd för en viss typ av sträng och att den måste få rätt sort för att fungera som den skall?
Många frågor, men jag hoppas på hjälp från er för att lösa mina problem med gitarrsträngar.

17 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. nä men jag har sett en sida om prylar från 50-60-70 talet, mkt köksprylar etc och så kan man kolla på interiörer http://www.oliko.se
    det kan du lägga till på din shoppingpunkt. Gitarrsträngar på nätet är skumt, det kan vara hur bra eller dåligt som helst, fråga mig jag vet det mesta om det mesta.

  2. Den som tvunget vill köpa gitarrsträngar på nätet kan väl googla på ordet gitarrsträngar, hur svårt kan det vara?

  3. Oliko var som sagt en riktig pärla… Gitarr strängar köper jag på http://www.gitarren.se vilket jag tycker är en riktigt bra sida, både nylonsträngar och stålsträngar! Men som sagt det är ju inte så svårt…

  4. Kollade precis in strängaom.se. Fräsch sida och coolt med lite nya märken. Ska beställa några set imorgon. Ser att din länk inte riktigt funkar Nemo. Denna fungerar fin fint:

    http://www.strangaom.se

    beror på vilken webbläsare man har :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.