Gör en nystart med LinkedIn

Idag har jag tagit mig i kragen gjort en nystart med mitt konto på LinkedIn. Kanske är du en av dem som märkt av det?

Det brukar gå cirka sex månader mellan gångerna jag loggat in på denna tjänst och det var först idag som jag gjorde ett hyffsat försök att skapa en profil värd namnet. Med start idag ska jag därmed försöka att bli mer aktiv och social på LinkedIn. Min profil hittar ni här och känns jag relevant så lägg gärna upp mig som en kontakt.

Så, till den samlade LinkedIn-kompetensen som finns där ute, hur nyttjar jag mitt konto på bästa sätt? Hur ska jag använda det och hur ska jag absolut inte använda det? Har du fått jobb via LinkedIn eller hittat värdefulla kontakter? Lämna gärna en kommentar och tipsa mig till en bra start. Jag lova ge tillbaka på ett eller annat sätt.

1 kommentar / Lägg till din kommentar nedan

  1. Jag vet inte hur det ser ut för andra, men hittils har jag endast fått känslan av att LinkedIn är en uppvisningsplats, där folk tävlar med varandra om vem som har flest meriter och kontakter. Kan vara så att det finns en bättre användning för LinkedIn än så, men jag har inte sett det ännu.

    Ska bli intressant att se om någon annan har en bättre uppfattning om LinkedIn. :)

    /Erik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.