Intressanta grejor på nätet 20070403

Efter en tid utan uppkoppling så är jag nu online igen. Konstigt så mycket rss-flöden, mejl och annat det helt plötsligt finns att ta igen. Här är något av dagens fynd om jag vill tipsa er om och som jag själv vill komma ihåg att läsa igenom vid tillfälle framöver (jag får passa på att be om ursäkt till min svåger redan nu som tycker att jag bara skriver om tråkiga webb-grejer).

Jag kan väl inte starta eget?
Just nu håller jag på att starta en enkildfirma och frågorna är många. Det avskräcker dock inte mig. Denna artikel tar upp en hel del av dessa frågor men också varför man ska köra på ändå.

26 forum för oss som sysslar med affiliate marketing, seo och webbpublicering
Den eminenta bloggen Dosh dosh listar forum där man kan hitta mycket nyttig läsning om många diskussioner om marknadsföring på nätet, webmaster relaterat och sökmotoroptimering.

Sökmotoroptimera din WordPress blogg
Via Marcus Westberg hittade jag en film om hur du sökmotoroptimerar din WordPress-blogg och undviker att visa samma innehåll på flera ställen (vilket kan vara negativt ur sökmotoroptimerings-hänseende).

3 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.