Jag flyttar efter nyår

Jodå, nu är det fixat. Jag har med hjälp av väldigt snälla människor fått fatt i en trevlig lägenhet i Jönköping och flytt kommer att ske strax efter nyår. Detta är nämast ett paradigmskifte för mig och därmed definitivt början på något nytt.

Flytten beror på lyckliga personliga omständigheter (att kalla min flickvän för ”lycklig omständighet” är iofs en kraftig underdrift). Jobbet tar jag med mig och detta innebär också att jag mer än någonsin står på egna ben som företagare och därför kommer jag samtidigt bli tydligare i mitt erbjudande. Vad detta erbjudande är, vad det är jag kan hjälpa dig, ditt företag och din organisation med kan du läsa mer om här.

Ge mig ett lycka till för det kan jag behöva ;)

12 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

 1. Lycka till H. :) härligt att höra…min fru var det bästa som hänt mig…vi har ett barn och ett till på väg…

 2. Martin: ja, tror det blir kul och bra på många sätt. Miljöbyte är ju aldrig fel. Då kan ju till och med Kalmar funka ;)

 3. Grattis Håkan och stort lycka till!! Vad härligt att ni får bo i samma stad! Och spännande med jobbet. Det kommer gå toppen ska du se. Kram på dig! /Stina

 4. Dett är snart dax för Lucia…Vi sakner dig i vårt luciatåg!
  Kommer du???

  Lycka till!

 5. Jag får passa på att välkomna dig till Jönköping!
  Du kommer möjligtvis inte bosätta ditt företag i Science Park?

 6. Michael: Tackar! :)
  Jag är på jakt efter en bra plats att jobba ifrån och tar gärna emot tips. Som det ser ut just nu så kommer jag börja med att jobba hemifrån men det känns lite väl osocialt egentligen så helst skulle jag vilja sitta någonstans bland andra sköna entreprenörer.
  Har tänkt att jag skulle skaffa mig lite mer info om Science Park bland annat.
  Är det ett alternativ tycker du?
  Finns det plats? Vad kostar det? Sitter du där?

 7. Tycker absolut Sciente Park är ett bra alternativ. Bara läsa på lite på http://www.sciencepark.se. Själv sitter jag inte där, men har haft ett kontor i deras ”Inkubator” under min studietid. Numera jobbar jag på ett bolag bara ett stenkast från Science Park. Skulle jag vilja ”prova mina vingar” någon gång i framtiden skulle jag definitivt kollat upp Science Park.

  Har vänner som har ett kontor där i dagsläget men vet inte riktigt vad hyrespriserna ligger på, om det finns plats vet jag inte heller, men jag tror nog inte det är omöjligt. Ring/maila och fråga och hör av dig hur det går! :)

  Finns säkert massvis andra kontorslokaler, men har inte superkoll. Du får hojta när du kommit till jkpg så får vi ta en fika eller nått!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.