Om SEO-träffen jag missade

I veckan anordnades en träff för sökmotoroptimeringsintresserade. Jag missade detta event och det grämde mig innan och nu ännu mer eftersom Anton och Björn skriver att det var en riktig höjdare. Trevligt för dem, trisst för mig.

Ett löfte till mig själv är att försöka pricka in flera intressanta event under 2008 för att nätverka, leta ny kunskap och få inspiration. Det behövs alltid. Tipsa därför mig gärna om intressanta event, träffar, mässor som relaterar till min verksamhet så ska jag försöka att dyka upp.

2 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. Det var synd att du inte kom. Men alla som var där längar nog redan till nästa träff, som vi pratade om att ha relativt snart ändå (kanske mars eller april?).

    Så det blir fler tillfällen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.