Jag hyllar kort-veckorna på mitt speciella sätt och misslyckas som affiliate (?)

Jag är inte bara affiliate utan även pappa. Därför kan min hyllning till kort-veckan också ses som ett dåligt pappaskämt…


Hur som helst, jag har nu ordnat till en sida om kreditkort på min ekonomiblogg Spara & Placera. Förhoppningsvis kan denna sida vara till hjälp för alla som vill skaffa ett kort med kredit.

Kanske är det den mest ärliga målsida jag gjort. Kanske är den just därför värdelös. Kanske är det typ noll personer som kommer att teckna sig för ett kort via denna sida. Det är nämligen inte ofta som jag avråder någon att skaffa de produkter som jag samtidigt försöker marknadsföra. I detta fallet har jag dock valt att göra det. Varför? För att sova gott om natten och med en förhoppningen om att det också skapar trovärdighet.

Tycker du att jag valt rätt approach eller skulle du gjort annorlunda?

Trevlig helg vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.