Kulor, cash & kosing – nyttig läsning av Charlie och Mathias

Så är det åter dags att ta en närmare titt på en bok om privatekonomi. Denna gång har jag satt tänderna i boken Kulor, cash & kosing av Charlie Söderberg och Mathias Andersson. Dessa stjärnor inom området privatekonomi är mest kända som killarna från programmet Lyxfällan på TV3. Nu på torsdag gör de sin debut i det klassiska programmet Plus på SVT där de alltså tar över efter killen som slängde prylar i soptunnan, Sverker.

De är också aktuella med en relativt ny bok med titeln Kulor, cash & kosing som kan sägas vara en tipsbok för alla som vill få sin privatekonomi på rätt köl.

kulor cash kosing charlie söderberg mathias andersson lyxfällan plusI filmen nedan beskriver jag bokens innehåll och ger också mitt omdöme. Jag tycker definitivt att boken tillför något och speciellt för dig som har ett nyväckt intresse för privatekonomi, för dig som är taggad att göra en förändring i ditt förhållande till pengar och för dig som inte har pengar över i slutet av månaden. Här får alla ni konkreta tips, råd och fakta som kan hjälpa er att få mer pengar över och möjligheten att förverkliga en och annan dröm.

För egen del lärde jag mig kanske inte så mycket nya saker men den fungerade bra som inspiration och bollplank för mina egna tankar om sparande och placerande. Boken finns säkert på ett bibliotek nära dig eller kan du köpa den här för 149 kronor, pengar som du säkert snabbt tjänar in om du följer tipsen i boken.

Har du också läst denna bok och tycker att jag har missat något i min beskrivning? Skriv då gärna en kommentar nedan.

3 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. mathias är min super braiga morbror, vi åkte på semester med dom en vecka och då höll han på med boken förfult! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.