Gratis WordPress-tema – en samling med mycket godis för dig som kör WordPress

WordPress är kanske det mest använda publiceringssystemet och också min absoluta favorit. Smashing Magazine är kanske den sajt som presenterar de smaskigaste tipsen och samlingarna av WordPress-templates, dvs. mallar som gör din webbsidas design. I går uppmärksammade TKJ denna samling av gratis WordPress-teman som faktiskt är av riktigt hög kvalité.

Det finns hela 100 stycken av olika slag, kategoriserade efter olika användningsområden. Exempelvis för att skapa en snygg bildblogg, vanlig blogg, nättidning, portfolio, e-commerce sajt, extra stilrena bloggar, minimalistiska, för wordpress-sajter ämnade för visning i mobiltelefoner, teman att använda innan lansering av en sajt och en del andra typer av specialare som är lite roliga.

Alla ser väldigt bra ut för att vara gratis så jag tycker att det kan vara väl värt att kolla in deras lista om du funderar över att byta tema eller behöver ett nytt.

2 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. En intressant samling teman. Snabbspolade sidan, har bokmärkt den för att gå tillbaka och studerar teman noggrannare. Får nog börja bokmärka Tkj också.

  2. Detta var en bra post!
    Skall kika in samlingen, imorgon.
    Behöver fräscha upp några webbplatser,
    så detta var bra tajming:)

    Petter Hedman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.