Länkar för helgläsning

Author Rank, ett genialt PR-trick skriver Victor Kaugesaar och visar prov på kritiskt tänkande och fick mig att tänka ett varv till vad gäller snackisen Author Rank. För dig som undrar vad Author Rank står för så rekommenderar jag denna bloggpost).

Höga marginaler & oändlig long tail? är rubriken när Anton, som jag tycker är en hyvens kille, funderar öppet över aspekter för att en ehandelsidé ska ha bärighet. Bra tankar för dig och mig som går och funderar på handels-projekt.

– Ev Williams som en gång i tiden var med och skapade bloggplatformen Blogger ger oss här sitt recept för ett lyckat entreprenörskap, Formula for Entrepreneurial Success. Jobba med fantastiska människor, sikta högt, fokusera, ta hand om dig, älska dina nära och kära. Kloka råd som han utvecklar i sitt blogginlägg och som jag gärna skriver under på.

– Via ett tips från Christian Rudolf hittade jag artikeln Improved content marketing with Facebook graph search. Här beskrivs hur man kan få tag på kontaktdata för intressanta personer, att användas vid sälj eller outreach.

Brand Yourself är en tjänst som jag snubblade över i veckan. Har inte hunnit testa den själv (kanske någon annan har?) men den åker med i detta länkpaket så att jag kommer ihåg att återvända till den framöver. Kanske blir det en text om tjänsten när jag väl har testat den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.