Less is more

Nu har jag spenderat allt för mycket tid med att ändra gränssnittet på denna blogg. Gillade egentligen aldrig resultatet av det senaste temabytet. Det blev för mycket, för plottrigt, för mörkt. Så nu har jag alltså bytt igen.

Nu har jag försökt att renodla och göra det hela lättare att ta till sig enligt det klassiska mottot ”less is more”. Är rätt nöjd själv med hur det har blivit och jag känner mig ganska så klar nu (för denna gång). Är du lika nöjd? Speciellt intressant vore det att veta hur ni gillar högerkolumnen som är ett stycke AJAX-teknik.

4 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. Mycket bättre måste jag säga!
    Själv har jag så svårt att bestämma mig för vilket theme jag skall använda. Men jag gillar verkligen att du gick till det ljusa. Lättare att läsa då tycker jag :)

  2. Tack för din feedback. Ja, tycker att det blir mer ”besöksvänligt” på det här sättet. Det är lätt att man hamnar i ett läge där man ändrar på saker och ting bara för ändrandets skull.Men denna gången tror jag att det resulterat i något bättre dessutom :)
    mvh / Håkan

  3. ”Less is more”?? Och så har du en fet rad med en massa gay jävla ikoner, med tillhörande skrikrubrik över, efter varje post? Du behöver fråga dig själv vad som är viktigast, det du skriver eller bekräftelsesökande blingskit. Fråga inte mig iaf, jag kan inte bestämma mig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.