Konsten att hålla bloggtempo

På senare tid har jag inte haft energin att skriva lika mycket som vanligt. Det har varit glest med bloggposterna här och även mina andra sidor har blivit lidande av denna energidrenering. Hur gör man egentligen för att hitta intressanta ämnen att skriva om? Hur håller man bloggtempot uppe? Ge mig gärna goda råd och tips.

Självfallet har jag själv en del knep men behöver just nu fylla på med fler.

2 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. För mig handlar det om att inte stressa det – vill man inte skriva, eller inte har något att skriva om så har man inte. Det tål både läsaren och bloggen, så länge man inte försöker driva någon vinstgivande ”webbtidning”.

    De två ”knep” jag använder för att bättre på det lite är:
    * ”Snabblänkar”. Under veckan samlar jag på mig saker som är intressanta, men inte förtjänar ett eget inlägg. Nu och då sammanställer jag sedan en post där jag kort skriver om varje länk men överlåter åt läsaren att följa länken för att läsa mer.
    * Jag för en lista över saker jag vill blogga om ”någon gång”. På så sätt byggs sakta en lista upp, så när man känner att man verkligen borde blogga så kan man ta ett ämne från listan.

  2. Bra synpunkter/idéer! Självfallet är det ju så att kvantitet måste gå hand i hand med kvalité så jag håller med dig till punkt och pricka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.