Nyttiga råd och tips från Webmastern

En blogg som jag upptäckte i samband med det bloggprojekt som jag initierade i förra månaden var Webmastern. När han nu uppmanar sina läsare till att recensera hans blogg så gör jag det mer än gärna eftersom jag bara har gott att säga om den.

Webmastern öppnade upp portarna i januari i år och Mikael Widéen som driver den skriver både intressant, nyfiket och bra om marknadsföring på webben, affiliate-tips och mycket annat som tilltalar mig. En stor fördel med Mikaels blogg är den pedagogiska ton han håller så att vem som helst kan ta till sig de kunskaper och tips som han delar med sig av samt att han är väldigt lyhörd för vad hans besökare har för synpunkter och önskemål.

Bland de inlägg som han skrivit hittills finns några guldkorn som jag vill rekomendera lite speciellt. De kommer här:
Bloggande som extra- eller heltidsinkomst?
Placeringen av annonser har betydelse!
Få nytta av dina gamla artiklar

1 kommentar / Lägg till din kommentar nedan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.