Lyxfällan tillbaka med nya avsnitt

Ett tv-program som jag brukar titta på om jag har tid och möjlighet är Lyxfällan som sänds på TV3, en kanal som jag för övrigt undviker men som bekant – ingen regel utan undantag.

För några dagar sedan började en ny säsong med nya ekonomiska rådgivare som programledare, Patrick Grimlund och Magnus Hedberg, och efter att ha sett det första avsnittet så tycker jag det verkar lovande.

Om du, som jag, missade det första avsnittet så kan du se det nedan. Sändningstiden är annars klockan 21.00 på torsdagskvällarna. Detta är den nionde säsongen av Lyxfällan som sägs vara en av kanalens mest framgångsrika program. Det är dessutom säkert en och annan som har fått sig en rejäl funderare efter att ha sett något eller några avsnitt då lärdomarna som förmedlas om privatekonomi är många.

4 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

 1. Hej jag heter Khaled Daneshvar initiativtagare till miljösajten
  iLoveGratis.se

  iLoveGratis är en sajt på nätet där man kan skänka bort sina gamla prylar istället för att slänga de! På sätt bidrar man till en förbättrad miljö samt att man sparar pengar och tid.

  Med det sagt betyder det att alla prylar och möbler som kommer in till sajten blir helt gratis.. och för en student eller familj som lägger ner 1000-lappar på nya prylar och möbler kan nu spara in hela summan genom att hitta gratis möbler och prylar som andra skänker bort via iLoveGratis.se

  Hälsningar
  Khaled Daneshvar

 2. Jag såg själv de första avsnitten av den ”nya” Lyxfällan och jag blev faktiskt positivt överraskad. De nya programledarna har faktiskt lyckats med att få lite ny fart och nya infallsvinklar till programmet – fast att allt är sig likt. Det blir nog fler torsdagar framför lyxfällan för mig.

 3. Jag tycker ni ska hjälpa de människor som varenda dag kämpar för att få ekonomin att gå ihop, istället för de som lever lyxliv på krediter o annat, O i många fall inte betalar en räkning !!!!

  Fattar inte hur de kan vara så urblåsta som de är ! Och dessutom visa upp sin dumhet för hela Sverige !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.