Månadens bästa på Nobel Prize Winner – Dec – 2008

Har du missat vad jag skrivit om under de senaste 30 dagarna? Nedan har du en lista med de hetaste nyheterna under den perioden:
  • Bli min anhängare och säg vad du tycker om min blogg
    Lite nytt här på Nobel Prize Winner. Jag har nämligen implementerat en applikation som Google precis har lanserat – Google Friend Connect. Du ser det hela i högerkolumnen här på bloggen.Detta innebär att du nu ganska smidigt och enkelt kan lägga upp din egen profil på Google och sedan bli vän med andra och i synnerhet deras sajter.
  • WordPress tags – lista över funktioner i WordPress
    Den som har kikat närmare på hur man konstruerar en egen design till sin WordPress-blogg vet att det finns många smarta ”template tags” som man kan använda sig av för att få önskat utseende och önskad dynamisk funktion.
  • Barnkläder – kan det vara nått?
    I förra veckan släppte jag ut en ny bebis ur min webb-kuvös. Denna gång ger jag mig ut på okänd mark och tillsammans med goda vänner har jag skapat sajten Köpa barnkläder!
Vill vara uppdaterad med det senaste? Testa att rss-prenumerera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.