Vill du ärva en domän av mig?

Har tittat över vad jag har för domäner på lagret och har bestämt mig för att befria mig från ett antal. Eftersom jag inte gör något konstruktivt med dem så känns det bättre att låta andra glada entusiaster ärva dem. Om du vill ta över någon direkt från mig så kan du göra det inom den kommande 24 timmarsperioden (du står i så fall för eventuella kostnader som en flytt innebär). Sedan säger jag helt enkelt upp dem så att de så småningom kommer ut på den öppna marknaden för domäner.

De domäner det gäller är följande:
nöten.se
bröllopsgäst.se
överlevnadsguiden.se
börsmäklaren.se
fondmäklaren.se
experthjälp.se
entreprenörsforum.se
företagarforum.se
föräldrar-barn.se
foraldrar-barn.se
förälderforum.se
förälder-forum.se
föräldrarforum.se
bröllopsforum.se
nätpoker.info
kajakking.se

Är du intresserad? Kontakta mig så snabbt du kan på hakanliljeqvist(snabel-a)gmail.com.

Edit: Detta blogginlägg är uppdaterat och därför ompublicerat 2009-01-14

1 kommentar / Lägg till din kommentar nedan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.