Mycket kokböcker på bokmässan

Igår besökte Petter och jag den pågående bokmässan i Göteborg. Givetvis var vårt mål att kolla in kokböcker och eventuellt möta några av de matprofiler som står bakom böckerna.

Sophie Berlin, aktuell med boken Sophies mat, Fredrik Eriksson, aktuell med boken Sill och strömming, Paul Svensson, aktuell med boken Pauls kök, Roy Fares, aktuell med boken Sweet, Leif Mannerström, ständigt aktuell, var några av de matprofiler som vi såg och hade möjligheten att lyssna på. Även människorna bakom bloggen Den bruna maten fanns på plats och talade om sin kommande bok med samma namn som bloggen. Under dagen rapporterade vi kort via twitter. Du hittar vår twitterprofil och våra tweets från bokmässan här.

Det är lätt att konstatera att antalet kokbokstitlar är enormt. Här finns både enormt bra böcker men också en hel del som vi lätt kan välja bort. Att göra en snabb och smart genomgång av det aktuella utbudet låter sig dock inte göras på en handvändning. Vi lovar dock att återkomma till några av höstens aktuella titlar under oktober då vår förhoppning är att presentera en kokboksrecension varje fredag under hela månaden. Trevlig helg!

1 kommentar / Lägg till din kommentar nedan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.