Optimera landningssidor och anti-SEO

Hur du utformar dina landningssidor, dvs sidorna dit du styr din trafik för avslut, är en flera komponenter i att vara lyckosam eller ej som affiliate. Landningsidan är i regel den sidan som avgör om du lyckas konvertera din besökare till att också bli en faktisk kund.
I denna artikel pekar skribenten på sex specifika punkter som kan vara värda att fundera över när du utformar dina landningssidor. Självfallet är detta även viktigt att fundera över om man driver en webbshop.

Men vad ska ta sig till om man tycker sig ha prövat allt och resultatet ändå är att besökaren vänder vid tröskel, om det aldrig blir avslut på din landningssida? Ja, det handlar den här artikeln om. Dessutom ger den tips och råd om hur du kan tänka vidare.

En av sveriges största profiler inom sökmotoroptimering är Nikke Lindqvist. Han har sammanställt en omfattande lista över saker du kan ägna dig åt ifall du inte vill synas i Google och andra sökmotorer. Något för dig som vill ägna dig åt anti-SEO (vilket du ju självfallet inte vill). Tyvärr ser man allt för ofta webbplatser med en eller flera av dessa punkter i en olycklig kombination.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.