Orange – vad står den färgen för egentligen?

Det snackas mycket orange numera. Sällan det snackas så mycket om en färg. Häromdagen påpekade Smålandspostens vikarierande nöjesredaktör, Helena Söderlundh, en rad oranga företeelser som skett denna höst. Igår behandlade Kristian Gerner färgen i artikeln “Bara riktiga hjältar förtjänar orange” och Louise och Magnus (“Striden i Orange County”) har också funderat lite över färgen utifrån lite olika perspektiv. Även Camilla Thulin kommer till tals om varför hon valde en orange slips till Lars Leijonborg och om man missförstår hennes uttalande rätt så har Ukraina snott just denna snygga färg från nämnde Leijonborg slips. Kan vara en övertolkning av hennes uttalande, men nåväl, nära nog.

Även denna blogg går i orange. Jag lovar, det är den endast för att jag tyckte det såg snyggt ut. Inte för att Leijonborgs slips var orange.

Och… jag var i varje fall före Junilistan.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Shit, vad jag måste ha läst din anteckning dåligt. Läste ju om den orange färgen och några timmar senare ramlade jag över Helena Söderlundhs blogg och hennes anteckning om orange och tänkte “Det här måste jag skriva till Håkan om!”

    Och så har du redan skrivit om det!! :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.