Reflektioner på gränsen till nått annat okänt

Det blir mest personliga saker noterade här i bloggen numera. Antar att det beror på att jag är inne i en grubbel fas. Kanske ganska så naturligt eftersom jag inte rikigt vet vad som kommer att hända framöver (att vädret är allmänt grått och regnet hänger i luften gör nog sitt till det hela också). Det som ligger närmast i tiden är att åter ta tag i c-uppsatsen, börja söka jobb aktivt (måste få iväg ett par ansökningar innan torsdag) och troligen kommer jag återigen starta en enskild firma för de webbknäck jag gör. Skulle dessutom behöva några extra webbknäck eller något sorts sommarjobb som jag kan ägna mig åt den närmaste tiden. Alla tips mottages tacksamt!

Förra natten blev intensiv och lång eftersom jag ville få Walkaround.se att någolunda funka som kommunikationsplattform för alla de sköna typer som jag läst tillsammans med under de tre åren på Växjö Universitet. Min tanke med den webbsidan är att man ska kunna fortsätta hålla kontakten, nätverka och hålla varandra uppdaterade på ett hyffsat enkelt sätt.
Jag har verkligen varit dålig på att hålla kontakten med vänner tidigare och flertalet har på grund av detta försvunnit i perferin. Nu har jag i varje fall gjort något konkret för att försöka bryta denna trend och dessutom verkar det vara ett uppskattat initiativ bland de jag bjudit in till webbsidan. Kul!

Har ätit en pizza från stället som ligger runt hörnet ikväll. Onöjd över det. Konsekvensen är att jag nu ska styra upp matlagningen i det här ensamhushållet. Måste skärpa till mig med min träning igen. Rätt mycket utgång, konstig dygnsrytm, förkylning och slarv måste rådas bot på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.