Tillfälligt avbrott men inte längre

Oj! Det var länge sedan det blev något publicerat här på Nobel Prize Winner. Misströsta dock inte. Har haft en massa att göra den senaste tiden med Genusbalans.se som lanserades för två dagar sedan. Redan nu har webbsidan skapat visst intresse på lokalt plan. I går fanns en artikel i Smålandsposten och på kvällen kunde man se mig och ett par projektmedlemar till på Smålandsnytt (SVT). Alltid konstigt att se och höra sig själv på TV men inslaget blev dock bra och gav en rättvis bild av projektets mål och syfte.

Besök gärna Genusbalans.se. Bland annat Marcus Birro, Twiggy Pop och Peter Siepen har skrivit krönikor som är klart läsvärda.

För övrigt så har min sista termin på Växjö Universitet just slutat. Mina Medie- och kommunikationsvetenskaps studier är trots detta inte helt avslutade eftersom jag och en studiekamrat nu ska knyta ihop säcken genom att slutföra vår gemensamma C-uppsats. Men det känns ändå som ett avslut på något sätt. Många väldigt goda vänner lämnar staden och fortsätter sitt liv på annat håll. Jag känner att jag blir lite lätt melankolisk bara genom att tänka tillbaka på de tre år som passerat. Som man brukar säga – tiden går så fort…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.