Salem Al Fakir gör mig till en bättre människa

Salem Al Fakir ger oss musik som går utanpå det mesta. Det kan jag konstatera efter att ha lyssnat otaliga gånger på hans debutalbum ”This is who I am”. Förutom de egna projekten har han tidigare spelat med Snook, Goran Kajfes och Wille Crawfoord. Det här är första gången han går solovägen och det är jag väldigt glad över. Hans musik hörs ständigt i min lägenhet och jag blir glad av det. Jag tror till och med att jag blir en bättre människa av det. Ja, faktiskt.

Vad som förvånar mig är att han ännu inte har en egen webbsida utan ”endast” ett krypin på mySpace. Nästan så att man skulle anmäla sig som volontär för att fixa till en sajt till geniet. Om det låter intressant… kontakta mig Salem ;)

För dig som vill ha mer av Salem Al Fakir:
Intervju på SvD.se, intervju på King-sajten och ett litet repportage om en dag med Salem på DN.se.

Vill du se honom live så är det något/några av dessa tillfällen som du bör pricka in:

17 feb – Uppsala,Katalin
22 feb – Göteborg,Nefertiti
23 feb – Helsingborg, The Tivoli
24 feb – Malmö, KB
9 mar – Luleå, Konserthuset (Lilla salen)
16 mar – Sundsvall, Våningen
22 mar – Västerås, The Village
23 mar – Arvika, Tiki Room
24 mar – Karlstad, Nöjesfabriken
30 mar – Umeå,U meå Open
11 apr – Stockholm, Chinateatern
12 apr – Göteborg, Trädgår’n

Jag siktar själv på spelningen på KB.

3 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.