Ses vi på Vinterminglet – ssmx.se?

Det börjar närma sig nu, Vinterminglet i Stockholm, ssmx.se. Jag är anmäld och är riktigt laddad efter att ha läst igenom dagprogrammet. Speciellt intressant tycker jag det ska bli att höra Anton och Eric berätta om hur webbutiken Headler skapades men även övriga punkter på programmet känns mitt i prick på något vis.

Det ser alltså på förhand riktigt intressant och bra ut men mest laddad är jag nog egentligen inför att träffa alla sköna människor som har samma intresse och passion som jag. Här är det upplagt för spännande möten, nya kontakter och mycket kunskapsutbyte. Kanske ses vi där?

Eftersom familjen hänger med till huvudstaden så kommer jag troligen bara ha möjlighet att vara med på dagprogrammet men det blir nog väl så bra ändå.

Det här blir kul!

4 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. Åh, äntligen får jag träffa dig också. Det har jag sett fram emot!

    Kul, då ses vi på lördag!

    Mvh Anton

  2. Jag lovade bort mig på skidsemester väldigt tidigt så jag missar tyvärr första upplagan av Vinterminglet. Vi får mötas upp i Jönköping någon gång istället!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.