Smart sätt att hålla koll på färska nyheter

I veckan hittade jag den smarta tjänsten Färskpressad. Första intrycket är positivt. Det här är en verkligt användbar tjänst som jag troligen kommer använda mycket framöver. Bra initiativ!

Färskpressad är en sajt där du kan alltid hitta färska och roliga nyheter, rösta på nyheter du tycker är intressanta och lägga till länkar till nyheter som du tycker det är intressant för andra att se, kommentera och rösta på. Speciellt nyttigt är det för oss bloggare eftersom det är ett bra sätt att marknadsföra sin blogg.

Till dig som bloggar är mitt tips att lägga in en ”Färskpressa!” knapp i slutet av varje inlägg (hur du gör finns beskrivet här). Det gör det väldigt lätt för dina läsare att rösta på dina inlägg på Farskpressad.se. Om du får tillräckligt många röster så publiceras en länk till ditt inlägg på Farskpressads förstasida och då kommer fler att hitta din blogg och läsa det du har skrivit. Som sagt, ett enkelt och snabbt sätt att få fler besökare till din blogg. Hur knappen ser ut ser du nedan. Att öppna konto hos Färskpressad är helt gratis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.