The Sounds, Cardigans, The Knife och Josh Rouse

Det blir en bra vår. Förutsättningarna är åtminstonne väldigt bra eftersom jag bokat in alternativt kommer att fixa biljetter till ett knippe högintressanta konserter. Nu när jag tänker på det så är det nästan som min egna lilla konsertturné genom våren. En trevlig tanke inte sant?

Först ut blir spelningen nu på torsdag, The Sounds. Scenen är Kafé deLuxe i Växjö. Den 20:e mars är det The CardigansKB i Malmö som gäller och The Knife den 12:e april (för övrigt min födelsedag vilket ju är en lycklig omständighet). Platsen då är Göteborg, Trädgår´n. Allt detta är bokat och klart. Josh Rouse däremot är inte bokat men är likväl ett måste. Frågan är bara om det blir Stockholm den 9:e, Göteborg den 10:e eller Malmö den 11:e maj?

Blev ni avundsjuka nu? Det borde ni bli.

3 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. hej håkan! vad komiskt, nästan läskigt, att jag just skrev om josh rouse på walkaround. kolla det… jag hänger på iallafall!

    kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.