Utdelningar och värdeinvesteringar

Ett av mina intressen är att investera. Det är inget som jag bloggar speciellt frekvent om även om det faktiskt är jag som driver Spara & Placera (uppdateringarna på den sidan är relativt utrotningshotade tyvärr). Där skriver jag dock mer om privatekonomi i generella termer och inte om min egen investeringsstrategi eller om mina enskilda investeringar.

En annan blogg som verkligen levererar högintressant läsning på detta området är dock 40procent 20år. Jag kan bara konstatera att personen bakom denna blogg både har en större kunskap än jag inom detta område och också har en god förmåga att dela med sig av sin investeringsstrategi på bloggen. Dagens tips för dig som har samma intresse som jag är därför att kolla in hans blogg.

I det senaste inlägget som han har skrivit berättar han att Apple just nu är ett bolag som kommit ner på nivåer där han gärna investerar. Jag tror faktiskt att det är helt rätt.

2 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.