Så kommer du igång som affiliate

Tycker du det är roligt att göra webbsidor? Gillar du att blogga? Är du en fena på att skriva bra texter? Har du koll på sökmotoroptimering? Svarar du ja på alla dessa frågor så tycker jag att du borde testa livet som affiliate.

Jag är mer eller mindre affiliateproffs idag då merparten av de inkomster jag har kommer från mina affiliatesidor. Men alla är vi ju barn i början och om detta sätt att tjäna pengar på internet är helt nytt för dig så vill jag tipsa dig om två artiklar som kommer att ge dig två bra ingångar i ämnet.

Så tjänar du pengar på Internet som affiliate – Det här är en artikel som jag skev 2010 men egentligen är den lika aktuell idag. Här försöker jag att förklara begreppet affiliate och jag beskriver också kortfattat hur du blir en själv. Jag pekar även på vikten av att sätta upp mål och skapa en metod för sin affiliateverksamhet för att bli riktigt framgångsrik.

Tips och enkel guide för att skapa en mindre affiliate sajt – Det här är en bra och konkret artikel av Petter Hedman som är en begåvad affiliate och sökmotoroptimerare. Han beskriver här just en bra metod för hur man skapar en mindre affiliatesajt. Hela processen att skapa en affiliatesajt bryts här ner i åtta olika och konkreta punkter som du bör ha koll på och inte bortse ifrån. Om du i varje affiliateprojekt skulle jobba i enlighet med den metod som Petter beskriver här så tror jag egentligen bara att det är en tidsfråga innan du lyckas riktigt bra. Uthållighet och målmedvetenhet är dock nyckeln i sammanhanget.

Om du har fler tips på bra och tydliga nybörjarguider för blivande affiliates så tipsa mig gärna. Har du frågor om affiliateverksamhet i stort så hojta till. Jag hjälper dig gärna i den mån jag kan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.