Vad har jag bidragit med denna vecka då?

Det är sanslöst egentligen vad tiden går. Har det med min ålder att göra? Har alla planeter börjat snurra snabbare? Har alla klocktillverkare bestämt sig för att korta sekunderna till halva tiden? Vad vet jag. Här går det i varje fall undan just nu.

Detta till trots har jag fått en del bloggposter skrivna denna vecka som publicerats på lite olika ställen i bloggosfären (utöver de som publicerats här på NPW). Exempelvis artikeln om hur du tjänar pengar på att blogga som finns publicerad på Spara & Placera.

Prylar & Design har det som vanligt blivit en hel drös med notiser om saker jag tycker är snygga, coola eller bara värda att skrivas om av någon annan anledning. Exempelvis kan du läsa om elbilen från Aptera eller dessa usb-minnen i form av Star Wars-figurer som jag tycker är grymt coola.

Dessutom har jag äntligen också börjat få lite snurr på den engelskspråkiga systersidan Gadgets & Design där mina internationella besökare kan ta del av mina prylnyheter. Det känns riktigt roligt.

Som om detta inte skulle vara nog så har min högst ickeförfinade receptsajt bland annat berikats med ett recept på chokladbollar. Det kanske kan vara något så här på en fredag?

Vad har du bloggat om i veckan? Lämna gärna en kommentar och tipsa om lite fredagsläsning att runda av veckan med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.