Bloggar med min iPhone

Ja, jag har blivit med iPhone jag också till slut. Strax innan jul beslöt jag mig för att jag var värd det och åkte och köpte en (man vet ju aldrig vilka julklappar man får så det bästa är att fixa dem själv). Ikväll hittade jag WordPress-appen som gör att jag kan uppdatera och dona med bloggen direkt via mobilen och med detta inlägg så testar jag detta för första gången. Det hela är väldigt smidigt och kommer säkert underlätta mitt bloggande då det nu är än mer tillgängligt för mig.

Som nybliven användare av iPhone vill jag även fråga dig som läser detta vilka andra appar du rekommenderar? Lämna gärna en kommentar.

2 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. Jag rekommenderar mitt inlägg som publicerades för en knapp månad sedan, har för mig att du lämnade en kommentar där…

    …frågade även jag om iPhone apps, främst relaterade till SEO och affiliatemarknadsföring ;)

  2. Jag gillar personligen nytto-aps, Applikation som Todo-lista som påminner dig s´tändig vad som skall göras osv. Bank apps som SEB och Swedbank är också bra applikationer.

    Lycka till med din nya iPhone

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.