Bokföringsprogram för Mac

Min firma växer och jag ligger redan efter på en punkt. Bokföringen. Inte det att jag inte har ordning och reda på mina papper men jag har ännu inte skaffat något bokföringsprogram. Frågan är vilket bokföringsprogram för mac som är bästa valet för mig som driver enskild firma?


Har gjort en liten mini-undersökning av vad som finns på marknaden vad gäller bokföringsprogram till mac och har nu dessa alternativ:
iOrdning
JFS Bokföring
Unicell – BAS-standard

Har någon av läsarna på min blogg andra förslag eller erfarenhet av de nämnda att dela med sig av? Skriv gärna en kommentar och tipsa mig. Just nu lutar det åt iOrdning men vet inte säkert… hm…

Uppdatering:
Ytterligare program att utvärdera: iCash

8 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. Ett progtam som fungerar bra är StepOne Bokföring nxt. från Montania.se. Jag har dock inte jämfört med några andra. För support efter 2 månader krävs dock serviceabonnemang på 990 kr per år. På tok för mycket för ett enmansföretag så jag kör utan.

  2. Jag utvärderade tillslut demos av samtliga bokföringsprogram och valet föll tillslut på iOrdning. Hittills har jag bara positiva saker att säga om det.

  3. Vi använder ett program från Unicell som heter unibas. Jag som hatar bokföring trodde väl aldrig att bokföring kunde bli så lätt och så roligt. Men behöver inte hålla på med debet eller kredit -super enkelt. Både bokföring och fakturering för 1250, och man betalar programmet en gång.Rekommenderas varmt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.