Recept.nu kontra Recepten.nu

På Dagens Media kan vi idag läsa nyheten att TV4 inom kort kommer att lansera en ny matsajt under domänen Recept.nu. Det här är ju väldigt intressant för mig eftersom jag inför öppen ridå håller på att utveckla en matsajt under den snarlika domänen Recepten.nu. En slump som kan se ut som en händelse men inte är det.

Själv har jag inte haft tiden att på allvar tar tag i min matsajt och som det ser ut just nu så kommer det dröja ytterligare en stund. Har dock flera sköna idéer att jobba med och se fram emot att hugga tag detta på allvar. Kommer kanske inte att matcha mediagiganten TV4 men ska göra mitt bästa ;)

1 kommentar / Lägg till din kommentar nedan

  1. Hej hej, jag hittade till din sida genom google, när jag googlade efter olika sätt att få fler läsare, jag läste dina 25 tips som du hade skrivit förut och jag har några frågor som jag skulle vilja ha lite hjälp med, skulle va jättegulligt om du kunde svara så utförligt du kan ”Använd “rätt” taggar/etiketter till dina blogginlägg” vad menas med det? och sen det här med att ”pinga” har jag inte heller fått något grepp om än?
    Svara gärna i min blogg! :)

    // Johanna Gelinder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.