Cooliris – underbart plugin till Firefox

Ett kort tips blir dagens blogginlägg. Det handlar om ett plugin till Firefox som heter Cooliris och det är underbart bra för dig som vill uppleva underbara visuella sökningar på Internet.

Cooliris gör din webbläsare till en ljussnabb, skön manick som låter dig surfa bilder och filmer på ett tredimensionellt och mycket smakfullt sätt. Svårt att förklara bättre så bättre är att du laddar hem det här och testar själv.

coleris

3 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. Hej, kunde inte kommentera dina ”Projekt på gång just nu” så får skriva här i stället.
    Hur mycket tjänar du ca på alla dom sidorna/mån ?

    Mvh Patrik

  2. Hej! Det behåller jag för mig själv. Kan dock säga att affiliateverksamheten utgör merparten av min näringsverksamhet och därmed merparten av mina intäckter. Jag redovisar i nuläget inte alla mina sidor där.

  3. Hej igen, tack för ditt svar ändå. Vill bara tillägga att jag inte är ute efter att ta dina ideer utan tycker det bara skulle vart intressant att veta. :) Mycket användbara sidor! :) Ha de bra. Mvh Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.