Konsten att vara ensam

Jag gillar sättet som den här filmen avdramatiserar något som vi människor generellt undviker och tycker är lite jobbigt, nämligen att vara ensam. Se den!

För min egen del finns det perioder i mitt liv då jag faktiskt njuter av ensamhet och då jag verkligen känner ett behov av det. På samma sätt kan jag vara socialt understimulerad och umgås gärna med alla under andra perioder. För mig finns det plats för både och. Inget är fel. För nävarande känner jag dock ett behov av att umgås och vara med människor, att få lite input och lyssna på vad andra har att berätta. Helst positiva grejer om jag får välja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.