Köp ved – med leverans i Jönköping

Behöver du ved till din kamin, öppna spis eller kakelugn? Jag och min bror testar just nu om det finns en marknad i Jönköping för att sälja fin björkved på säck. Han står för råvaran och jag står för marknadsföring, försäljning och distribution av veden. Du kan ta del av vårt erbjudande i denna annons på Blocket.
Att vi valt att fokusera på Jönköpings stad som vår marknad beror helt enkelt på att jag bor där och har möjlighet att lagra och distribuera i Jönköping.
Det här är en helt ny grej för både mig och min bror och det ska bli mycket spännande att se hur det hela faller ut.

Energiproblemen har medfört höga elpriser på senare tid. Detta i sin tur har bidragit till enormt höga priser även på ved. På vår närmaste Cirkel-K bensinstation så säljer de till exempel 15 kg ved för 249 kr. Ett närmast horribelt pris utan vett och sans men ändå verkar det som att veden blir såld.
Som jämförelse så har vi valt att sälja samma mängd ved för 100kr.
med andra ord så tror jag att vi kan vara relevanta då vi vet att vi har prima ved och dessutom till ett mer rimligt pris.

Har du köpt ved på senare tid och vad fick du betala? Har du kanske egen skog och börjat fundera över att sälja ved där du bor? Vad tror du, kommer de höga vårdpriserna hålla i sig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.