4 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

 1. Känner tyvärr inte till någon ledig lägenhet i jkpg.. Men om det är någonting du undrar över eller nåt, så är det bara att höra av dig. Har bott här i hela mitt liv.. Vore kul att snacka entreprenörskap över en fika eller nåt!

 2. Klart att vi ska träffas Jonas! :)
  Kikade just in din blogg och jag tror att vi kan ha många gemensamma intressen och beröringspunkter. Kul! Som ny i stan (vilket jag kommer bli när jag har flyttat upp) så är det ju alltid trevligt att hitta nya vänner och vidga sitt sociala nät.

  Bara en sak… hur kan jag kontakta dig? Hittade inga kontaktuppgifter på din blogg.

  Ser fram emot att träffas!
  / Håkan

 3. Hallå där!

  Det vore ju himla smutt om du flyttade till Jönköping.

  Det känns liksom mycket mer på vägen mellan de två orter där jag spenderar största delen av min tid. =)

  Hoppas det löser sig för dig!

  Har du ett jobb på gång där eller är det redan fixat eller vad föranleder detta?

  /El Bozone del Mondo

 4. Boozon: Anledningen är kärlek :)
  Jobbet kan jag ta med mig vart jag än är. Letar fortfarande så om någon har något tips så är jag hyperintresserad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.