Roliga och sköna prylar

Radiostyrd sländaEn kollega till mig på kontoret har handlat in en DragonFly (en radiostyrd trollslända) från webbutiken CoolStuff.se och i veckan provflög vi den här inne på kontoret. Vår arbetsplats är verkligen som ett dagis ibland. Kul!

Denna radiostyrda slända är verkligen en annorlunda pryl och CoolStuff.se måste vara ett av de mest prylgalna företag som finns. Måste komma ihåg att surfa dit nästa gång det blir dags att handla julklapp eller födelsedagspresent till syskonbarnen…

…om jag nu kan hålla mig så länge.
Kolla till exempel in R2D2 Multimediarobot med bland annat inbygd iPod-docka och DVD-spelare eller denna nyttiga USB-luftrenare så förstår ni kanske mitt habegär.

Okej, jag erkänner; jag är verkligen ett förvuxet prylgalet barn ;)

Notera: Länkarna i detta inlägg är sponsrade via annonseringsnätverket Blogvertiser.se och har ingen koppling till mig eller för de åsikter som jag framför i denna blogg-artikel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.