Min arbetsplats
Min arbetsplats

Originally uploaded by Håkan Gustavsson

Hur ser din arbetsplats ut? Just idag ser min arbetsplats ut på detta sätt. Jag är ju egenföretagere och sitter oftast hemma och jobbar. Än så länge funkar det fint även om jag har funderat över att leta mig ut till något kontorshotell eller liknande.

Min lägenhet ligger relativt centralt i Jönköping, ett stenkast ifrån centrum, stationen, filmstaden etc. Tittar man ut genom fönstret så ser man faktiskt dessutom Vättern vilket så klart är ett klart plus. Vid klart väder ändå bort till Visingsö.

Övriga detaljer att lägga märke till på mitt skrivbord är såklart min MacBook som jag för stunden pallat upp lite på en pärm. Där är en faslig massa sladdar som jag ibland irriterar mig på. Min nya favorit är skärmen som jag nyligen införskaffade. Det är en 24″ Eizo FLEXSCAN S2401WSEK som jag köpt på Dustin. Kan bara säga gott om den. En riktig hit helt enkelt även om den kostade sin peng.

Andra överlevnadsredskap som syns är flaskan med vatten och koppen med kaffe. Blomorna i bakgrunden tillför en del syre i lokalen och kanske därför också ska räknas till dessa överlevnadsredskap.
Så ser det alltså ut på min arbetsplats. Hur ser det ut på din?

3 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. Ser bra ut, Håkan! Jag imponeras särskilt av blomsterprakten =)Här förgylls arbetshörnan av en liten minatyr figur i plast föreställande Fantomen, en reklamannons från 40-talet angående AB Banan-Kompaniets Jamaica bananer och slutligen ett programblad från Cinemateket/ Petter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.